055 360 2002

Vervoer

Het vervoer op de dag van de uitvaart, ook wel staatsievervoer genoemd, is de laatste jaren steeds belangrijker geworden als weergave van de persoonlijkheid van de overledene. Nabestaanden kunnen kiezen voor vervoer die past bij de overledene.

Ieder mens is uniek en dat maakt ook dat iedere uitvaart anders is, wij weten dat als geen ander en daarom zien wij elke vraag naar vervoer voor een uitvaart als uniek.

U-Zorg kan u helpen met het samenstellen van het vervoer naar Uw wensen, een breed scala aan vervoer in verschillende kleur wensen kunnen wij u aanbieden.

Of U nu opzoek bent naar een uitvaartbus, een uitvaart fiets, een oldtimer rouwwagen, een hotrod rouwwagen, of een kinderrouwwagen geen vraag is ons te vervelend, voor iedere wens kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

U-Zorg beschikt over een mooi en jong wagenpark waaronder ook volgwagens voor nabestaanden vervoer, of het nu gaat om vier of zevenpersoons volgwagens in goed overleg met uw uitvaartbegeleider kunnen wij uw wensen samenstellen. Onze chauffeurs zijn professioneel en zeer ervaren en bieden een helpende hand daar waar nodig is op dat moment.g4